2011. július 15., péntek

Megnyitotta kapuit a Budapest mecset

Az új mecset a Fehérvári út 41-ben
2011. július 15-én, az iszlám naptár szerint a nyolcadik hónap, a saaban közepén (niszf-us-saaban, beraat) pénteki imával és ünnepi virrasztással adta át a Magyarországi Muszlimok Egyháza Budapest legújabb és legmodernebb iszlám imaházát, a Budapest mecsetet. A délutáni ima után az érdeklődők Abdullah al-Muszlih szaúd-arábiai vendégelőadó gondolatait ismerhették meg az újbudai Fehérvári út 41-ben, az egykori irodaházból lett mecsetben.
Várakozó muszlimok

25 megjegyzés:

  1. Mikor kezd el orditani a muezzin?

    VálaszTörlés
  2. A müezzin nem ordít, hanem imára hív. Naponta ötször: hajnalban, délben, délután, naplementekor és a teljes sötétség beálltakor.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A muezzin igenis ordít, és nekünk Magyaroknak NEM KELL az ordító iszlamisták. Menjetek arábiába ordítani!

      Törlés
  3. Iszlám a terrorizmust fogja csak hozni a Magyaroknak. Muszlimok menjetek csak pakisztánba vagy arábiába ahonnan jött a bolondságotok!

    VálaszTörlés
  4. KELL A MÜEZZIN!!!!!

    VálaszTörlés
  5. A magyarok a saját nevüket kis betűvel írják. A valódi magyarok minimum tisztelik az anyanyelvük szabályait! A muszlimok pedig ott ordítanak, ahol kedvük van.

    VálaszTörlés
  6. Kérem, engem, mint magyart, ne vegyenek egy kalap alá Magyar Csaba felhasználó hozzászólásaival. Ha lehet kérem töröljék hozzászólásait.
    Egyik vallást sem követem, de érdekes az összes, és szeretem megismerni őket közelebbről.
    A mecset látogatható nem muszlimoknak?

    VálaszTörlés
  7. A mecset látogatható. Minden nap a napi öt imát imádkozzák benne, ezen kívül napközben mindig nyitva áll minden érdeklődő előtt.

    (Az iszlamofób beírásokat nem törlöm, hogy mindenki láthassa, a szalonna nácik milyen szinten állnak.)

    VálaszTörlés
  8. Tudatom veletek hogy a férjem 2013 November 3-án hajnali két óra körül Nigériai otthonában elhunyt ((( Kérlek imádkozzatok érte hogy megtalálja a lelki békéjét.
    Allah legyen vele.

    To let you know about my husband's morning November 3, 2013 Nigerian home two hours passed away (((Please pray for him to find peace of mind.
    Allah be upon him.

    VálaszTörlés
  9. "Bizony Allahhoz tartozunk, és bizony Hozzá térünk vissza"
    "Inne lilláhi ve inne ilejhi rádzsiún."

    VálaszTörlés
  10. Úgy vagy te magyar, mint Szegedi Chanad. Nekünk magyaroknak semmi bajunk a muszlimokkal, annál inkább a hozzád hasonlókkal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért az egy kicsit túlzás, hogy semmi bajunk ne lenne velük. Amíg itt voltak, cirka 150 évig, a magyarok majdnem kihaltak. Biztos nem jókedvükben!

      Törlés
    2. Ahhoz képest még mindig van vagy 15 millió magyar a Kárpát-medencében, és nem lettek muszlimok. Vajon mennyi muszlimot hagytak meg az oszmánokat kiverő nyugati hadak? egyet sem? Nos, ez gondolkodj el, arctalan tudatlan!

      Törlés
    3. Hülye, nyisd ki a szemed és lásd mit művelnek a mocskos muszlim terroristák világ szerte!

      Törlés
  11. En nem szeretem a muzulmànokat.Egyiket sem.Menjenek el innen.Egy mecset sem kell mert tudjuk hogy mit jelent ha egy orszàgban csak egy mecset is van...Az az orszàg muzulmànnà kell vàljon egy napon az iszlàm szerint.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt hol olvastad, névtelen? Mármint ezt írja a Korán vagy a Kuruc.info?

      Törlés
    2. Egy nap megvaltozik minden. :)

      Törlés
  12. Mohamed a 6 éves Aisával „házasodott össze.” Ezzel egy olyan példát mutatott, amit a mai napig számos iszlám országban követnek. Bizonyítékul néhány hadísz a két legismertebb (Szahih Muszlim, Szahih Buhkári), és minden muszlim által elfogadott hadísz-gyűjteményből:
    Aisa (Allah legyen kegyes vele) mesélte: Allah Apostola (béke legyen vele) hat évesen házasodott össze velem, és kilenc évesen fogadott be a házába. Muslim 8.3310
    Aisa mesélte: A próféta hat évesen házasodott össze vele és kilenc évesen hálták el a házasságot. Ezután 9 évig maradt vele (Mohamed haláláig). Bukhari 7.62.64
    Aisa mesélte: A próféta hat évesen házasodott össze vele és kilenc évesen hálták el a házasságot. Hisham azt mondta: Úgy tudom, hogy <> << Amit a Koránból ismerünk (könyv nélkül.)>> Bukhari 7.62.65

    VálaszTörlés
  13. Bátor névtelen! Ez a felvetésed hogyan kapcsolódik az oldal tematikájához? Szerintem látogass inkább szexuálpszichológiai tanácsadó weblapokat!

    VálaszTörlés
  14. ez itt maga a Fertő!

    VálaszTörlés
  15. Egyszer elkapjuk a rosszakat!

    VálaszTörlés
  16. Az Arabok ugyan ugy szemita népség mint a Zsidók mi Szkiták vagyunk épitményeink ott vannak a közel keleten Szíria , Irán és sok sok helyen vagy mondhatnám Hierosolyma Jeruzsálem városát is ahol hatalmas Aranysolymot találtak a Siratofal alatt . Ez a sok migráns akik ide érkeznek miért nem otthon harcolnak gyávák inkább elfutnak mint hogy felvegyék a harcot az mű ISIS el azzok nem férfiak csak kislányok . Térjetek haza ahol születettek . Látjuk mi zajlik a Nyugaton be édesgetik magukat aztán késselnek robbantanak erőszakolnak .

    VálaszTörlés