2012. január 13., péntek

A "civilizált Nyugat" esete a mecsetekkel

A Ditib munkatársa a toleráns Nyugat dicső tettét szemléli Darmstadtban
Blogunk az utóbbi időkben szándékosan kerülte a mecsetek elleni szporadikus támadásokról való híradást. Legfeljebb azokra a vandál támadásokra utaltunk, melyek a megszállt palesztin területeken történnek. Ismeretes, hogy zsidó szélsőségesek szinte napi rendszerességgel gyújtanak fel iszlám imaházakat, s azokra az "árcédula" szót firkálják, kvázi beárazzák cionista kormányok felé a muszlim célpontokat. Palesztinában emellett a zsidó állami terror is célba veszi az imahelyeket: sivatagi arabok saját kezükkel épített kis mecseteiket látják, amint buldózerek áthajtanak rajtuk. S arról is tudunk, hogy a cionista parlament az imára hívás hangszórókon keresztüli hangosítását is tiltani készül. Erre akár legyinthetnénk is mondván, ez a zsidó állam, ők csak igyekeznek az Európai Unió felé, ők nem is számítanak a "civilizált Nyugathoz".

Na de az USA, Kanada, Németország vagy Franciaország azért csak-csak?! S ezekből az országokból is napi rendszerességgel kapunk mecsetek és bevándorlókat kiszolgáló létesítmények elleni támadásokról. Tegnapelőtt New York, tegnap Gatineau, ma Darmstadt. Lesz folytatás? Csak a toleráns Nyugaton múlik.

Ezek után azon már senki se csodálkozzon, hogy a nyugati mintát követő egykori gyarmatok, mint például Nigéria, a vallásközi erőszaktól fűtve a polgárháború mocsarába süllyednek. Ott az már népszokás. Kérdés az lenne-e, ha nem lett volna gyarmatosítás...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése