2010. március 11., csütörtök

Keresztény szélsőségesek húsvéti autodaféja

A tervezett mecset

Az Angol Védelmi Liga egy keresztény gyökerű szélsőségesen rasszista iszlamofób szervezet Angliában. A hírek szerint ez a szervezet április 4-ére, azaz húsvét vasárnapjára 3000 aktivistájával készül megszállni Dudley belvárosát. Céljuk tiltakozni egy 18 millió fontos összköltségvetésűre tervezett megamecset ellen. Egy antifasiszta szervezet pedig ellentüntetésre készül. Dudley népe pedig egy ünnepi rémálomra: autodaféra. Idővel elkezdik deszkázni az ablakokat...

Millward tanácsos megjegyezte egy riportban, hogy Dudley-ban már harminc év áll mecset, ami ellen nem tiltakozott senki sem.

1 megjegyzés:

  1. A muzulmánok abban hisznek, hogy ők nem terroristák, hanem mártírok. Van azonban a kettő között egy óriási különbség - ahogy valaki jogosan rámutatott -, mégpedig az, hogy egy mártír ezt mondja: "Meghalok azért, amiben hiszek"; a terrorista viszont ezt: " Te fogsz meghalni azért, amiben én hiszek." Figyelembe véve, hogy ártatlan embereket támadnak meg, a napnál világosabb, hogy terroristák.


    Vajon miért vállalja egyre több nő is a "mártír" szerepet?

    És hogy miért készek meghalni? Azért, mert hetvenkét hurit, azaz égi szüzet ígértek nekik, akik a Paradicsomból hívogatják őket. A Titmzi című hadith a második kötetében (35-40. és 138. oldalak) részletes leírását adja ezeknek az örökké fiatal és halhatatlan lényeknek, akik szexuális szolgáltatásaikat ajánlják fel a halott mártíroknak. Az egészben az a legironikusabb, hogy a mártíroknak megígért paradicsomi életstílusról sok minden elmondható, csak az nem, hogy erényes lenne; a radikálisok mégis az állítólag "erényes ideálokat" hirdető iszlám legelkötelezettebb követőinek tartják magukat.

    VálaszTörlés